Mit navn er Melanie Brinch Bathum

Jeg har hele mit liv haft med hunde at gøre, og ELSKER tiden jeg bruger med de dejlige dyr! 

I foråret 2015 købte jeg min første pudel, og fandt derigennem ud af at soignering og klipning af hunde var sjovt og en hyggelig måde at bruge tiden på! Jeg har pt. 4 dværgpudler (3 sorte og 1 hvid) og er i februar 2018 blevet DKK-uddannet opdrætter under kennelmærket "Mystellas", hvilket i kan læse mere om her på siden. 

Fra 2015 til 2016 brugte jeg et par dage om ugen i en større salon i Viby (århus). Her har jeg lært at klippe mange forskellige racer, og lært hvordan man håndterer hundene, så også de får en god oplevelse ud af klipningen. Derudover har jeg pelsplejet mine egne hunde en dag om ugen. 

Jeg har valgt at have 2 saloner, hvor jeg der begge steder er åbent efter aftale. Den ene salon ligger på Fanø i forbindelse med butikken Kunstladen, hvor du som ejer kan fordrive tiden, mens Fido bliver nusset om af mig. Den anden salon ligger i Rødding.

En klipning tager ca 1,5 time, og hvis hunden er klar til afhentning inden, vil jeg kontakte dig. Det er ikke muligt at blive, mens hunden bliver klippet.

Jeg glæder mig til at byde dig og din hund velkommen :) 

OBS! Salonen har åbent efter aftale - Jeg holder åbent i almindelige ferieuger, men lukket i weekenden

Del siden