DKK opdræt af sorte og hvide dværgpudler

Hvorfor pudler: 

Min passion for pudler startede i 2012, hvor jeg flyttede til Århus for at læse jura. Skæbnen ville at jeg flyttede ind hos en familie i Viby, der havde et opdræt af sorte dværgpudler med DKK-tavler - Kennel Charmeurhuset. I det år jeg boede hos familien, forelskede jeg mig helt og holdent i deres pudler, som jeg ofte passede. Imens jeg boede i huset fik jeg virkelig et godt indblik i racen og pudlernes sind. Derudover fik jeg lov til at være med, når der var hvalpekuld i huset. I marts 2015 købte jeg min første puddel naturligvis fra familien i Viby. En skøn hanhund som blev starten til min fascination for grooming. I november 2016 købte jeg min første tæve, som nu skal danne grundlag for min kennel. Hun er ligeledes fra Kennel Charmeurhuset. I januar 2019 kom hendes første hvalpekuld til verden, hvor jeg valgte at beholde en tæve, derudover har jeg købt en lækker hvid hanhund i Rusland. Alle mine hunde kan i læse om her på siderne. 

I februar 2018 gennemførte jeg Dansk Kennel Klubs opdrætteruddannelse, og hvalpene vil derfor blive opdrættet efter DKKs sundhedskrav og med DKK-stamtavler. For mig er hundenes sind utroligt vigtigt, og derfor bliver der naturligvis lagt højt vægt herpå i mit opdræt. 

For mig er livet intet uden mine hunde, som får lov at være hunde med stort H. Derudover sover de i sengen om natten og er møgforkælede ;)   

Jeg er bosat på Fanø på min slægtsgård, hvorfra jeg driver Fanø Hundesalon og min mor driver butikken Kunstladen. 

Er du tvivl om noget eller har du bare lyst til en uforpligtende snak om racen, er du velkommen til at kontakte mig på telefon: 26600851 eller mail: mell_93@hotmail.com

Mange hilsener 

Melanie Brinch Bathum

Kennel Mystellas

Del siden